منبع مبانی و پیشینه نظری

دانلود انواع مبانی و پیشینه نظری,مرجع مبانی و پیشینه نظری

منبع مبانی و پیشینه نظری

دانلود انواع مبانی و پیشینه نظری,مرجع مبانی و پیشینه نظری

دانلود انواع مبانی و پیشینه نظری,مرجع مبانی و پیشینه نظری,

کلمات کلیدی

فصل دوم پایان نامه

پیشینه و فصل دوم پژوهش هوش هیجانی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش نمایش درمانی

مبانی نظری و فصل دوم پژوهش خود کار آمدی

مبانی نظری پژوهش شکاف دیجیتالی (فصل دو)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدل تعالی سازمانی EFQM

مبانی نظری و پیشینه پژوهش اضطراب رایانه

مبانی نظری و پیشینه پژوهش وفاداری مشتریان

مبانی نظری تحول در روانشناسی (پیشینه و فصل دو)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدل اگزیم بانکها (مدل آمریکایی)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مسئولیت پذیری

مبانی نظری و پیشینه پژوهش کم توانی ذهنی کودکان

مبانی و پیشینه نظری سازگاری و نا سازگاری

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خود متمایز سازی

مبانی نظری مهارت های زندگی (پیشینه و فصل دو)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش حاکمیت شرکتی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدیریت ریسک

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تعارض والد فرزندی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

مبانی و پیشینه پژوهش فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT )

مبانی نظری فناوری اطلاعات در سازمان

پیشینه و مبانی نظری پژوهش آموزش پیش دبستانی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش فراخنای توجه

مبانی نظری و پیشینه پژوهش نیازسنجی آموزشی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدیریت فرهنگ سازمانی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش فرهنگ سازمانی

پیشینه نظری شادکامی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تاب آوری

مبانی نظری و پیشینه پژوهش پیشرفت تحصیلی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش بهره وری در سازمان

  • ۰
  • ۰

پاورپوینت بررسی کنفرانس درس میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری (مرکبات)

برچسب ها : پاورپوینت بررسی کنفرانس درس میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری (مرکبات) , دانلود پاورپوینت بررسی کنفرانس درس میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری (مرکبات) , تحقیق بررسی کنفرانس درس میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری (مرکبات) , مقاله بررسی کنفرانس درس میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری (مرکبات) , پاورپوینت بررسی کنفرانس درس میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری (مرکبات) , بررسی کنفرانس درس میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری (مرکبات) , کنفرانس ,


پاورپوینت بررسی کنفرانس درس میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری (مرکبات)
دسته: پاورپوینت
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: 6329 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 40

پاورپوینت بررسی کنفرانس درس میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری (مرکبات) در 40 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل




=======================================================
تمامی فایل های سیستم، توسط کاربران آن آپلود می شود. اگر در فایلی تخلفی مشاهده کردید و یا مالک پزوژه ای
بودید که از وجود آن در سایت رضایت نداشتید با ما تماس بگیرید، در اسرع وقت به گزارش شما رسیدگی می شود.
=======================================================

info@cero.ir || cero.ir@yahoo.com || filecero@gmail.com || فرم تماس با ما
=======================================================

پاورپوینت بررسی کنفرانس درس میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری (مرکبات) در 40 اسلاید قابل ویرایش



تا ریخچه   

مرکبات ازقرون گذشته وگویا بوسیله پرتقالیها به ایران آورده شده ودر ابتدا درجنوب که محیط مناسبی برای رویش آن به شمار می رود کاشته شده و از این جهت نام پرتقال را بروی یکی از گونه های آن گذاشتند. بومی قسمت های جنوب شرق آسیا و کشورهای چین و اندونزی و مالزی است.
اکنون کشور ایران در مقام هفتم تولید مرکبات در جهان است.



مشخصات مرکبات

مرکبات از راسته granilas  وتیره Rutaceae  و زیرتیره Aurantioidae است.
زیر تیره مرکبات دارای 33 جنس و203 گونه است که مرکبات  خود شامل 3 جنس هستند:
1- poncirus  : این گونه درختچه ای است به ارتفاع 3 تا 4 متر تنها نوع مرکبات که هر سال خزان دارد و به سرمای 20- درجه مقاوم است بخاطر برگهای سه برگچه ایش به آن نارنج سه برگ می گویند میوه آن کوچک و تلخ بعنوان پایه کاربرد دارد.




2- Fortunella : درختچه ای است کوتاه، برگهای ریز و میوه گرد و کشیده که به Kumquat  معروف است و این جنس به همراه پوشش به مصرف می رسد.


3- سیتروس Citrus
شامل کلیه مرکباتی که می شناسیم  و شامل گونه های زیر است:
1- پرتقال Citrus aurantium
2- نارنج  ‍‍C. vulgaris
3- گریپ فروت C.paradisi
4- بادرنگ C.mediaca
5- سلطان مرکبات C.grandis
6- لیمو ترش C.limonum
7- دارابی C.decumana
8- نارنگی C.deliciusus
9- و لیمو شیرین،توسبز، لیمو عمانی و........





گیاه شناسی مرکبات

   گیاهانی دو لپه،دارای درختان نسبتا بزرگ برگها ،منفرد و صاف ودمبرگها کم وبیش عریض می باشند گل ها یا منفرد ویا بصورت خوشه های کوچک  کاسه گل از5-4 کاسبرگ و جام گل از 8-4 گلبرگ تشکیل شده تعداد پرچم ها حدودا چهار برگ است تخمدان از نوع کروی ودارای برچه های زیاد است.




آب وهوای مناسب

دمای بهینه برای رشد مرکبات 20- 16 درجه سانتی گراد است. در دمای 3- درجه ساننتی گراد صدمه می بیند و در دمای 8-  و 9- درجه شاخه ها خشک و دردمای 10- به بعد کل درخت خشک می شود.            


در دماهای بالا 40 – برگها دچارسوختگی و میوه نیز کم آب و    کیفیتش کاهش می یابد.
حساسیت مرکبات نسبت به دماهای بالا و پایین فرق می کند مثلا :
حساس ترین مرکبات نسبت به سرما   سلطان مرکبات
مقاومترین مرکبات نسبت به سرما      نارنگی





خاک مناسب

    بهترین خاک،خاکی است که سبک باشد که آب بتواند درآن نفوذ کند و آب اطراف ریشه باقی نماند بنابراین خاک های با بافت شنی- لومی وعمیق بهترین خاک برای مرکبات است  PHمناسب برای آنها 5/5 تا 7 است و به هیچ وجه خاکهای اسیدی وترش را دوست ندارد.




آبیاری

    اصولا مرکبات به مقدار آب کم ولی به دفعات زیاد نیازمندند،به همان مقدار که کم آبی باعث خسارت می شود آب زیاد باعث بروز مشکلاتی مثل کاهش محصول،امراض وبیماری و...می تواند بشود.آبیاری در مرکبات به چهار روش انجام می شود:
1- قطره ای
2- جوی و پشته ای
3- بارانی
4- جویچه ای
که معمولترین روش آبیاری جوی پشته ای است.




عناصر تغذیه ای مرکبات

شامل دو گروه هستند:
1- Macro elements  :  N، P، K، Ca، mg، S
2- Micro elements  :  Fe، Zn ،Mn، B، Mo، Cu





اختلالات ژنتیکی

1- جهش یا موتاسیون : باعث تغییر شکل برگ ها فقدان کامل کلروفیل و ایجاد لکه های مختلف در برگ و باعث تغییر در تمام قسمت میوه یا بخشی ازآن می گردد.
2- زوال یا سرخشکیدگی : باعث پژمردگی وزرد شدن برگها، که برگ ریزی و همچنین ریزش میوه ها را به دنبال دارد.




اختلالات ناشی از عوامل محیطی در مرکبات

1- سرما زدگی : باعث خروج آب و خشک شدن کیسه های اسانس در میوه می گردد و همچنین باعث از بین رفتن رفتن کلرفیل برگها و سفید شدن و ریزش آنها می گردد.
2- خشکی : رطوبت نا کافی ممکن است باعث پیچ خوردن برگها و یا حتی خشک شدن آنها گردد ،در اثر خشکی بافت مزوفیل برگ متلاشی می شود ودر نوک برگ کلروز بوجود می آید.
3- خسارت تگرگ : باعث پارگی برگها یاحتی پوست میوه و پوست تنه درخت و نتیجتا نفوذ عوامل بیماریزا در آنها گردد وآفتاب سوختگی،خسارت ناشی از صاعقه بدشکلی شاخه ها و.......





بسته بندی مرکبات

بسته بندی صحیح در مرکبات از مرحله برداشت شروع می شود و شامل مراحل زیر است :
1- زمان چیدن میوه
   رسیده بودن میوه،دستکش پوشیدن کارگران،شستشو در آب 40 درجه سانتی گراد و قرار دادن در مجاورت هوای گرم می باشد.
  2- مرحله تفکیک :
     شامل جدا کردن میوه های آفت زده و خراب جداکردن میوه های هم قطر و.........
     سپس آنها را در صندوق یا کارتن ها ویا سبد های مخصوصی در چند ردیف که بین ردیف ها را نیز نوارهای باریک کاغذی قرار می دهند می چینند وآنها را یا مستقیما به بازار عرضه می کنند و یا در سردخانه نگه داری می کنند.
     بهترین دما هم برای مرکبات در سردخانه ها دمای 5-4 درجه سانتی گراد و رطوبت 80% است.


لطفا پیش از دانلود حتما به این نکات توجه نمایید (کلیک کنید)

خرید

شماره تماس پیامکی برای مواقع ضروری : 09010318948

  • ۹۶/۰۸/۰۴
  • فرهاد ایزدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی