منبع مبانی و پیشینه نظری

دانلود انواع مبانی و پیشینه نظری,مرجع مبانی و پیشینه نظری

منبع مبانی و پیشینه نظری

دانلود انواع مبانی و پیشینه نظری,مرجع مبانی و پیشینه نظری

دانلود انواع مبانی و پیشینه نظری,مرجع مبانی و پیشینه نظری,

کلمات کلیدی

فصل دوم پایان نامه

پیشینه و فصل دوم پژوهش هوش هیجانی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش نمایش درمانی

مبانی نظری و فصل دوم پژوهش خود کار آمدی

مبانی نظری پژوهش شکاف دیجیتالی (فصل دو)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدل تعالی سازمانی EFQM

مبانی نظری و پیشینه پژوهش اضطراب رایانه

مبانی نظری و پیشینه پژوهش وفاداری مشتریان

مبانی نظری تحول در روانشناسی (پیشینه و فصل دو)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدل اگزیم بانکها (مدل آمریکایی)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مسئولیت پذیری

مبانی نظری و پیشینه پژوهش کم توانی ذهنی کودکان

مبانی و پیشینه نظری سازگاری و نا سازگاری

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خود متمایز سازی

مبانی نظری مهارت های زندگی (پیشینه و فصل دو)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش حاکمیت شرکتی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدیریت ریسک

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تعارض والد فرزندی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

مبانی و پیشینه پژوهش فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT )

مبانی نظری فناوری اطلاعات در سازمان

پیشینه و مبانی نظری پژوهش آموزش پیش دبستانی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش فراخنای توجه

مبانی نظری و پیشینه پژوهش نیازسنجی آموزشی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدیریت فرهنگ سازمانی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش فرهنگ سازمانی

پیشینه نظری شادکامی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تاب آوری

مبانی نظری و پیشینه پژوهش پیشرفت تحصیلی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش بهره وری در سازمان

  • ۰
  • ۰

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها


توضیحات دانلود



دسته: پاورپوینت
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: 1985 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 43

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها در 43 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل




=======================================================
تمامی فایل های سیستم، توسط کاربران آن آپلود می شود. اگر در فایلی تخلفی مشاهده کردید و یا مالک پزوژه ای
بودید که از وجود آن در سایت رضایت نداشتید با ما تماس بگیرید، در اسرع وقت به گزارش شما رسیدگی می شود.
=======================================================

info@cero.ir || cero.ir@yahoo.com || filecero@gmail.com || فرم تماس با ما
=======================================================

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی-بازدارنده‌ها در 43 اسلاید قابل ویرایش



مقدمه

اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک:

 70% هزینه های پرورشی مربوط به غذاست.
 بسیاری از غذا ها بطور طبیعی حاوی این ترکیبات هستند.
 اثرات زیان آور این ترکیبات بر رشد و کارکرد بدن حیوان
 انتخاب مواد خوراکی و تعیین حد مجاز آنها جهت جیره نویسی
 استفاده از مواد ضد مغذی برای منظورهای مفید
 فرآوری مواد غذایی و راههای افزایش کیفیت خوراک




عناصر ضد مغذی - بازدارنده‌ها

 بازدارنده‌های پروتئینی :
بازدارنده‌های پروتئاز                                                
لکتین‌ها                                                                   
تانن‌ها                                                                     
ساپونین‌‌ها                                                                 
اسیدهای آمینه غیر پروتئینی                                        
مواد ضد مغذی در منابع پروتئین حیوانی

بازدارنده‌های معدنی :
کیلاتها (اسید فایتیک , اسید اکسالیک)                             
گوسیپول                                                                  
گلوکوزینولات ها

بازدارنده‌های ویتامینه

بازدارنده‌ها در چربی  :
اسید اروسیک                                                                       
اسیدهای چرب حلقوی

بازدارنده‌ها  در کربوهیدراتها  :        
پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای                                    




بازدارنده‌های پروتئازها

محدودکننده تریپسین و کیموتریپسین :
محدود کنندهای تریپسین به نامهای محدود کننده سویا (اولین بار در این منبع غذایی کشف گردید) و یا  محدود کننده کنیتز (اولین کسی این ماده ضد مغذی را کشف کرد) خوانده می شوند.
در لگوم ها خصوصا سویا ، باقلا و لوبیا خام وجود دارند.
مصرف سویای خام باعث کاهش رشد در حیوان می شود که علت آن وجود عناصر ضد مغذی است که موجب اختلالاتی در هضم و جذب منابع پروتئینی می شود.
عدم تعادل در الگوی اسید های آمینه که جذب می شوند بعلت کند شدن روند آزاد سازی اسیدهای آمینه ضروری نظیر متیونین و یا دفع اسید آمینه گوگرد دار سیستئن به موجب دفع آنزیم های تریپسینوژن وکیموتریپسینوژن  



بازدارنده‌های پروتئینی -  لکتین‌ها

لکتین‌ها گروهی از ترکیبات گلیکوپروتئینی هستند که در بافتهای گیاهی خصوصا لگومینه یافت می شوند و توانائی به هم چسباندن گلبولهای قرمز خون جانوران مختلف را دارند.

نوع قند موجود در ترکیبات آنها بر حسب نوع لکتین متفاوت است، برای مثال قند لکتین سویا از نوع مانوز می‌باشد.     

تاثیر لکتین اختصاصی بوده و قابلیت مضر بودن لکتین بستگی به نوع حیوان دارد، مثلاً لکتین موجود در نخود هر چند برای خوک مضر است؛ لیکن برای موش ضرری ندارد.

درجه سمیت لکتین‌ها متفاوت بوده و حتی بعضی از آنها مثل لکتین موجود در گوجه فرنگی اصلا سمی نمی‌باشد.





اسیدهای آمینه  غیر پروتئینی

اسیدهای آمینه غیر پروتئینی دارای اثرات سمی یا ضد مغذی هستند.
عمدتا در گیاهان تیره بقولات یافت می شوند. بیشتر تراکم در دانه است.
غالبا به شکل غیر ترکیبی در گیاهان هستند.
به خاطر شباهت ساختمانی به اسیدهای  آمینه اصلی در سوخت وساز اسیدهای آمینه ضروری اختلال ایجاد می کنند.
کاناونین، کانالین و ایندوسپیسین از جمله اسیدهای آمینه غیرپروتئینی شناخته شده‌ هستند.





عناصر ضد ویتامین

 :A ضد ویتامین
سویا خام حاوی آنزیم لیپوکسیداز است که موجب اکسیداسیون و از بین رفتن کاروتن می‌گردد.  

 :D ضد ویتامین
در سویا خام ? نرمی استخوان (Rickets ) و یا تشدید آن در مبتلایان

 :E ضد ویتامین
مصرف لوبیا ی خام موجب افزایش نکروز (Necrosis ) کبدی در موش‌ها و دیستروفی (Dystrophy ) ماهیچه در طیور گردیده است.

 :K ضد ویتامین
 مصرف شبدر شیرین از لخته شدن خون در مواقع خونریزی جلوگیری می‌کند.    

 : B1ضد ویتامین
تیامیناز عنصر ضد ویتامین تیامین است که در منابع گیاهی چون سرخس

: B2 ضد ویتامین
 میوه درخت آکی حاوی بازدارنده متابولیسم ریبوفلاوین می باشد.

: B6 ضد ویتامین
در کتان یک عامل ضد پیریدوکسین بنام 1-آمینو-دی-پرولین وجود دارد.


لطفا پیش از دانلود حتما به این نکات توجه نمایید (کلیک کنید)

خرید

شماره تماس پیامکی برای مواقع ضروری : 09010318948

برچسب ها : پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها , دانلود پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها , تحقیق بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها , مقاله بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها , پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها , بررسی عناصر ضد مغذی،بازدارنده‌ها , عناصر

  • ۹۶/۰۸/۱۲
  • فرهاد ایزدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی