منبع مبانی و پیشینه نظری

دانلود انواع مبانی و پیشینه نظری,مرجع مبانی و پیشینه نظری

منبع مبانی و پیشینه نظری

دانلود انواع مبانی و پیشینه نظری,مرجع مبانی و پیشینه نظری

دانلود انواع مبانی و پیشینه نظری,مرجع مبانی و پیشینه نظری,

کلمات کلیدی

فصل دوم پایان نامه

پیشینه و فصل دوم پژوهش هوش هیجانی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش نمایش درمانی

مبانی نظری و فصل دوم پژوهش خود کار آمدی

مبانی نظری پژوهش شکاف دیجیتالی (فصل دو)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدل تعالی سازمانی EFQM

مبانی نظری و پیشینه پژوهش اضطراب رایانه

مبانی نظری و پیشینه پژوهش وفاداری مشتریان

مبانی نظری تحول در روانشناسی (پیشینه و فصل دو)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدل اگزیم بانکها (مدل آمریکایی)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مسئولیت پذیری

مبانی نظری و پیشینه پژوهش کم توانی ذهنی کودکان

مبانی و پیشینه نظری سازگاری و نا سازگاری

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خود متمایز سازی

مبانی نظری مهارت های زندگی (پیشینه و فصل دو)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش حاکمیت شرکتی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدیریت ریسک

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تعارض والد فرزندی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

مبانی و پیشینه پژوهش فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT )

مبانی نظری فناوری اطلاعات در سازمان

پیشینه و مبانی نظری پژوهش آموزش پیش دبستانی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش فراخنای توجه

مبانی نظری و پیشینه پژوهش نیازسنجی آموزشی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدیریت فرهنگ سازمانی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش فرهنگ سازمانی

پیشینه نظری شادکامی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تاب آوری

مبانی نظری و پیشینه پژوهش پیشرفت تحصیلی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش بهره وری در سازمان

  • ۰
  • ۰

پاورپوینت بررسی مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات

برچسب ها : پاورپوینت بررسی مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات , دانلود پاورپوینت بررسی مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات , تحقیق بررسی مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات , مقاله بررسی مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات , پاورپوینت بررسی مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات , مبانی و مدیریت , فناوری اطلاعات

پاورپوینت بررسی مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات
دسته: پاورپوینت
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: 3622 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 66

پاورپوینت بررسی مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات(ارائه فصل 18 و 20) در 66 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل




=======================================================
تمامی فایل های سیستم، توسط کاربران آن آپلود می شود. اگر در فایلی تخلفی مشاهده کردید و یا مالک پزوژه ای
بودید که از وجود آن در سایت رضایت نداشتید با ما تماس بگیرید، در اسرع وقت به گزارش شما رسیدگی می شود.
=======================================================

info@cero.ir || cero.ir@yahoo.com || filecero@gmail.com || فرم تماس با ما
=======================================================

پاورپوینت بررسی مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات در 66 اسلاید قابل ویرایش



 فهرست

مقدمه
فرهنگ چیست ؟
فناوری وفرهنگ
دیدگاههای ارزشی نسبت به فناوری
فرهنگ ابزارتکنوکراسی وتکنو پولی
اینترنت وفرهنگ
اینترنت واتلاف وقت
اینترنت ومطالب غیر اخلاقی
اینترنت وروش های کشف اطلاعات
شخصیت انسان ومحیط مجازی
تثبیت هویت ملی در اینترنت
نکات مهم
سوالات مهم




فناوری اطلاعات وفرهنگ

مقدمه

فناوری اطلاعات جهان را به صورت دهکده ای کوچک دراورده است از این روفرهنگ جوامع بشری نیز تحت تاثیر ان قرار می گیرد.این فصل به بررسی چنین تاثیراتی
خواهد پرداخت.


فرهنگ چیست ؟

فرهنگ , مرکب از دو واژه فر + هنگ وبه معانی :ادب ,تربیت ,دانش ,علم ,معرفت و آداب ورسوم می باشد .
فرهنگ نظامی است که در طول تاریخ به وجود آمده , شامل طرح های آشکار و نهان برای زندگی است و بین همه افراد جامعه یا اعضای گروهی معین در زمانی مشخص مشترک است .
در اصطلاح مردم شناختی , فرهنگ جنبه هایی از تمامی محیط انسانی , اعم از مادی م غیر مادی را در بر می گیرد که انسان انها را به وجود آورده است . فرهنگ روش متفاوت زندگی یا طرح زندگی گروهی از مردم است . به عنوان مثال :یک ژاپنی گویای یک  ملت یا یک جامعه است فرد ژاپنی را می توان مستقیماً مشاهده کرد  ولی  فرهنگ  ژاپنی انتزاعی است از قواعد مشاهده   شده   یا   روند های   منظم   که  در شیوه های زندگی این مردم وجود دارد .


به طور خلاصه می توان خصوصیات فرهنگ را چنین برشمرد :
1- فرهنگ یاد گرفتنی است اما هر چه یادگرفتنی است فرهنگ نیست هرکس در طول تجربه زندگی خود چیزهای زیاری یاد می گیرد که با دیگران مشترک نیست وبه دیگران هم منتقل نمی شود .
2- فرهنگ ناشی از عوامل زیست شناختی , محیط زیستی , روان شناختی وتاریخ بشر است .
3- فرهنگ ساختاری است .
4- فرهنگ به جنبه های گوناگونی تقسیم می شود .
5- فرهنگ پویاست .
6- فرهنگ تغییر پذیر است .
7- فرهنگ شامل قواعدی است که تجزیه وتحلیل آن را به روشهای علمی ممکن می کند .
8- فرهنگ وسیله ای است که فرد به کمک آن با محیط خود سازگار می شود .
آنچه که از تعاریف فوق بر می آید حاکی از وجود دو محورا صلی در فرهنگ است :
الف ) محور اعتقاد واندیشه
ب  ) محور فعل و عمل

هریک از محورهای یاد شده با معیارهای معینی سنجیده می شوند که براین آنها مبین رسوم اخلاقی , عادات ویا اعتقادات آن جامعه می باشد و هیچگاه اعتقادات ورفتار یک شخص یا عده ی قلیلی از جامعه به عنوان فرهنگ آن جامعه تلقی نمی شود .فناوری وفرهنگ تکنولوژی یا فناوری به عنوان کاربرد عملی دانش در زندگی انسان تاثیر زیادی بر توسعه انسانی وپیشرفت تمدن بشری داشته است از سوی دیگر شواهد نشان می دهد که هر چه فناوری در جوامع بشری رشد می یابد از خود بیگانگی انسان واز دست دادن مفهوماصلی حیات بشری ودوری از فطرت بیشتر نمایان خواهد گشت این مطلب حقیقتی است که از زبان برخی از اندیشمندان نیز با نگرشی کاملا منفی بیان شده است.امروزه فناوری به عنوان یک ایدئولوژی است که در هر جا ظاهر می شود جهان بینی,ارزشهاو اداب و رسوم خود را دیکته می کند.فناوری به عنوان یک مهاجم فرهنگی,تحمیلگر ارزشهاو فرهنگ حاکم بر خوداست اگر راه


را برای نفوذ ان باز گشاییم باید به تبعات آن نیز بیندیشیم. به عنوان مثال استفاده از فناوری اطلاعات در اموزش موجب خواهد شد که یک روش اموزشی با قدمت زیاد از بین رفته وروشی دیگر جای گزین گردد. در روش سنتی معلم با حضور خود در کلاس با تشریح شفاهی مطالب درسی و شرکت دادن دانش اموزان در درس وهمچنین ایجاد ارتباط عاطفی با دانش اموزان یک روحیه مشارکتی را پدید می اورد.اینک فناوری اطلاعات پابه عرصه تعلیم وتربیت گذاشته است که ضمن ارائه مزایا ومنافع خاص خود مروج فرهنگ اموزشی دیگری است. که ضمن تقویت روح خود محوری می تواند روحیه اموزشی
جمعی را تضعیف نماید.




دیدگاه های ارزشی نسبت به فناوری

سه دیدگاه در مورد فناوری از نظر ارزشی مطرح است اول انکه فناوری عین خیر است ,دوم انکه فناوری عین شر است وسوم انکه فناوری خنثی وبی طرف است بسیاری از دانشمندان دیدگاه سوم را قبول دارند یعنی نیکی وبدی در ذات فناوری وجود ندارد بنابرین نه ذاتا خیر است ونه شر ومی توان ان را در راه خیرو شر به کار برد.
 فرهنگ ابزار,تکنوکراسی وتکنوپولی
 در رابطه با تعامل فناوری وفرهنگ در جوامع بشری می توان به سه نوع فرهنگ اشاره کرد که عبارت اند از:
1)فرهنگ ابزار
2)تکنوکراسی
3)تکنو پولی


فرهنگ ابزار به فرهنگی باز می گردد که در جوامع اولیه (تا قرن 17 میلادی)حاکم بوده است.بر این اساس ابزار ها به دو  منظور   اختراع وبه کار گیری می شد.اول انکه برای تامین نیازمندی های بشری نظیر نیروی آب یا باد برای اسیاب کردن استفاده می شد و  دوم  انکه  در خدمت مظاهر وسمبل های عقیدتی در استخدام هنر و قدرت افرینندگی انسان و یا در سنن واداب دینی نظیر بنای قلعه ها وکلیسا ها و معابد مذهبی به کار می رفت.در هر یک از دو حالت  فوق هیچگاه  ابزار های اختراع شده دخالت ونفوذی در مبانی فرهنگی جوامع  نداشتند  و حتی این فرهنگ وعقیده بود که گاه اختراعات را هدایت  می کرد  و ابزار ها در خدمت ایدئولوژی قرار داشتند.اروپای قرون وسطی  را می توان به عنوان مثال و شاهدی برای این  نوع  فرهنگ  در  نظر
گرفت.



اینتر نت و فرهنگ
دسترسی سریع و ارزان به اطلاعات موجب نشر سریع اخبار , رویداد ها و ارتقای اگاهی های عمومی در جامعه می شود.از سوی دیگر امکان یادگیری در هر مکان و زمان و فارغ از محدودیت های فعلی ,اموزش همه جانبه برای کلیه اقشار جامعه را فراهم می اورد لذا فناوری اطلاعات و ارتباطات و تشکیل جامعه اطلاعاتی می تواند در توسعه فرهنگ جامعه تاثیر به سزایی داشته باشد.


اینترنت به عنوان یکی از مهمترین محصولات فناوری اطلاعات و سازمانی جهانی  است . محیطی است  که  ارتباط و  تعامل  میلیون ها نفر از کشور ها  و فرهنگ ها ی  مختلف  را  فراهم  می اورد,رسانه ای است که تعامل فرهنگی را درسطحی وسیع میسرمی سازد.
در گسترده روابط انسانی,اینترنت ابزاری به نسبت نو پاست و ازدیدگاه روان شناختی با نگاهی موشکافانه به رویداد ها, در می یابیم که این  ابزار  تا  چه  اندازه  ممکن است بر زندگی ما اثر گذارد.پژوهش هائی که در مورد رفتار واقعی افراد در  هنگام ارتباط مستقیم شبکه ای انجام گرفته,نا منسجم و نا چیز است ,لیکن این موضوع به سرعت مورد توجه رشته های گوناگون علمی قرار گرفته است.اینترنت  زندگی انسان را متحول می کند وبر فرهنگ وی تاثیر گذار است برای فهم اینکه اینترنت تا چه حد می تواند بر فرهنگ موثر باشد باید انچه که ارائه  می کند  و  می تواند ارائه نماید را شناخت.اینترنت قطعا با  ارائه روش های  سریع  و کارای تحت  وب امکان تعامل انسان ها را  بیشتر کرده  و محدودیت های  جغرافیایی و زمانی   را


می شکند,موجب اطلاع رسانی سریع و کارا در مورد همه وقایع سنن,اداب ورسوم جهان می گردد. اموزش کلاسیک را متحول کرده واز این طریق دانش عمومی جامعه تغیر نموده ویکی از مولفه های فرهنگ متحول می شود.
تحقیقات نشان می دهد که اطلاعات در شبکه اینترنت کاربرد ها ی مختلفی را در بر می گیرد از جمله می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
اطلاعات تجاری,اطلاعات علمی,اطلاعات پزشکی _بهداشتی ,صفحات شخصی,انجمن های علمی,مباحث اجتماعی اطلاعات دولتی واطلاعات مذهبی.در این میان حجم اطلاعات تجاری بسیار زیاد وقابل توجه است.ومعمولا به هنگام جستجو دراینترنت بیش از هر چیز با اطلاعات تجار ی مواجهیم.
در این قسمت به برخی از خدمات تحت وب می پردازیم که در بستر اینترنت قابل استفاده است و می تواند بر فرهنگ نیز تاثیر گذارد.


Home page                 الف)صفحات شخصی

ویژگی مثبت صفحات شخصی,ان است که به ما امکان می دهد اطلاعات شخصی خود را در معرض دید دیگران  قرار  دهیم , با شمار  چشمگیری  از  افراد  دیگر  در باره ی زندگی مان  به دادوستد داده ها به پردازیم و نظرات افرادی را که به وب سایت ما دسترسی دارند ,دریافت نماییم.یکی از مشخصه های منفی رشدو گسترش صفحات شخصی ان است که ظاهرا انها انبوه بسیاری    از  مطالب  بی فایده و  بی مایه را وارد  اینترنت   می نمایند.شاید شبکه,بزرگترین وارزانترین راه درج مطالب پوچ و بیهوده در گیتی است و دارای کانال های پخشی   است   که حتی در گمان ناشران بزرگ نمی گنجد.



اینتر نت و مطالب غیر اخلاقی

یکی از بحث انگیز ترین ویژگی های اینتر نت وجود مطالب و تصاویر غیر اخلاقی به ویژه برای کودکانی است که به اینتر نت دسترسی دارند که معمولا انگیزه اصلی و زمینه ساز  تلاش برای کنترل و محدود سازی  دسترسی به اینتر نت است.
در سال 1995,  سنای امریکا نمایش تصاویر موهن از طریق  شبکه ی کامپیو تری را ممنوع اعلام کرد و برای کسانی که اگاهانه,تصاویر زننده ای در اختیار کودکان زیر 18  سال قرار   می دهند , پرداخت جریمه و محکومیت زندان تعیین نمود.




اینترنت و روش های کشف اطلاعات

در جهان امروز اطلاعات از اهمیت والایی بر خور دار است از
سوی دیگر با گسترش اعجاب برانگیز فناوری اطلاعات روزبه روز بر توانایی های بشر افزوده می شود تا انجا که کره ی خاکی  با تمام وسعت وعظمت ظاهری خود تنها با عنوان خانه ای کوچک نمودار می گردد.اینک بشر قادر است تا اطلاعات واخبار مورد نیاز خود را از اقصی نقاط گیتی در کوتاه ترین زمان ممکن کشف وبهره برداری نماید .از این روست که تبادلات وتعاملات فرهنگی بیشتر و گفتگوی تمدن ها سهل تر می گردد.
با بهره گیری از اینترنت هر فرد درهر نقطه ازعالم می تواند اطلاعات مورد نیاز خود را به سهولت استخراج و پاسخ سوالات خود را بیابد.برخی از روش های کشف استخراج اطلاعات عبارتند از:



شخصیت  انسان و محیط مجازی

ملاک های شخصیتی انسان درمحیط مجازی( شبکه ای ) با معیارهای مربوط به دنیای فیزیکی چندان  تفاوتی  ندارد  به عبارت بهتر اگر در دنیای  واقعی  نوع  رفتار یک  شخص  با سایرین گویای شخصیت او   با شد  در  دنیای  مجازی  هم  همان ملاک ها وجود دارد اگر  چه  شکل صوری آن تفاوت می کند . یعنی نوع رفتار و  تعاملات انسان ها با یکدیگر  در محیط  شبکه ای  یا  مجازی (  به  عبارت  دیگر اخلاق الکترونیکی )مبین شخصیت آنان است . به عنوان مثال رفتار مشتری در قبال فروشنده  در  سیستم تجارت الکترونیکی , رفتار دانشجو در برابر استاد در محیط آموزش الکترونیکی و عملکرد کارگر در قبال کارفرما در بستر دورکاری نمونه هایی از تعاملات تحت وب محسوب می شوند .



نکات مهم

?دو محور اصلی در فرهنگ :1)محور اعتقاد و اندیشه 2)محور فعل و عمل  است.
? در رابطه با تعامل فناوری و فرهنگ در جوامع بشری می توان به سه نوع فرهنگ اشاره کرد:1)فرهنگ ابزار 2)تکنو کراسی 3)تکنو پولی
? خدماتی که تحت وب در بستر اینترنت قابل استفاده است ومی تواند بر فرهنگ نیز تاثیر گذارد :
الف:صفحات شخصی
ب:پست الکترو نیکی
ج:گپ زنی وکنفرانس های صوتی وتصویری
د:تشکیل گروه های مجازی
? یکی از روش های مفید در کشف واستخراج اطلاعات مناسب درزمینه های مختلف از جمله زمینه های فرهنگی بهره گیری از شبکه های پرسش و پاسخ است.




        information technology securety       امنیت فناوری اطلاعات

فناوری اطلاعات شامل فناوری هایی است که در خدمت ذخیره سازی , انتقال و مدیریت اطلاعات است اما امنیت فناوری اطلاعات به استفاده ایمن از این فناوری و اطمینان از وجود محیطی عاری از هر گونه تهدید باز می گردد .
امنیت فناوری اطلاعات را می توان در دو بخش مهم امنیت کامپیوتر (computer security )وامنیت ارتباطات (communication security)مورد بررسی قرار داد که هریک از آنها ذیلاً تعریف می شود :
الف ) امنیت کامپیوتر: هدف از امنیت کامپیوتر نگهداری از منابع اطلاعاتی در مقابل استفاده غیر مجاز ویا نادرست و همچنین حفاظت از اطلاعات در مقابل صدمات عمدی یا غیر عمدی ,افشا یا تغییر است .              



فرایند توسعه امنیت

مطابق شکل4 به منظور ایجاد وتوسعه روش های امنیتی برای مقابله با خطرات ممکن در یک سیستم یا سازمان لازم است مراحل زیر طی شود:


 1)تحلیل خطرات مطرح در سازمان یا سیستمRisk Analysis فرایند توسعه عملکرد امنیتی یک سیستم همیشه با تحلیل حملات محتمل واسیب پذیری ان سیستم اغاز می شود . تحلیل خطراز رابطه بین خطر افرینی یک تهدید،امکان وقوع وتکرار ان وهزینه ایجاد مکانیزم های محافظتی در قبال ان را بررسی می کند.خطر افرینی یک تهدید بر اساس هزینه جبران خسارت های وارد امده از یک حمله موفق اندازه گیری می شود.جدول 1 تحلیل ساده از چنین هزینه ای را ارائه می دهد. در این جدول ،1 بیان گر حداقل هزینه و 9بیان گر حد اکثر هزینه است.    


لطفا پیش از دانلود حتما به این نکات توجه نمایید (کلیک کنید)

خرید

شماره تماس پیامکی برای مواقع ضروری : 09010318948


  • ۹۶/۰۸/۰۴
  • فرهاد jj

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی