منبع مبانی و پیشینه نظری

دانلود انواع مبانی و پیشینه نظری,مرجع مبانی و پیشینه نظری

منبع مبانی و پیشینه نظری

دانلود انواع مبانی و پیشینه نظری,مرجع مبانی و پیشینه نظری

دانلود انواع مبانی و پیشینه نظری,مرجع مبانی و پیشینه نظری,

کلمات کلیدی

فصل دوم پایان نامه

پیشینه و فصل دوم پژوهش هوش هیجانی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش نمایش درمانی

مبانی نظری و فصل دوم پژوهش خود کار آمدی

مبانی نظری پژوهش شکاف دیجیتالی (فصل دو)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدل تعالی سازمانی EFQM

مبانی نظری و پیشینه پژوهش اضطراب رایانه

مبانی نظری و پیشینه پژوهش وفاداری مشتریان

مبانی نظری تحول در روانشناسی (پیشینه و فصل دو)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدل اگزیم بانکها (مدل آمریکایی)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مسئولیت پذیری

مبانی نظری و پیشینه پژوهش کم توانی ذهنی کودکان

مبانی و پیشینه نظری سازگاری و نا سازگاری

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خود متمایز سازی

مبانی نظری مهارت های زندگی (پیشینه و فصل دو)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش حاکمیت شرکتی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدیریت ریسک

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تعارض والد فرزندی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

مبانی و پیشینه پژوهش فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT )

مبانی نظری فناوری اطلاعات در سازمان

پیشینه و مبانی نظری پژوهش آموزش پیش دبستانی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش فراخنای توجه

مبانی نظری و پیشینه پژوهش نیازسنجی آموزشی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدیریت فرهنگ سازمانی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش فرهنگ سازمانی

پیشینه نظری شادکامی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تاب آوری

مبانی نظری و پیشینه پژوهش پیشرفت تحصیلی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش بهره وری در سازمان

  • ۰
  • ۰

پروژه رابطه تصویر برند شرکت مواد غذایی و عرضه از دیدگاه مشتریان

همراه پرسش نامه و داده های آماری SPSS

چکیده
پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بین تصویر برند شرکت مواد غذایی بهروز و عرضه از دیدگاه مشتریان در شهرستان کاشان صورت گرفته است. این پژوهش براساس مدل معرفی شده توسط واهی و پاسوان (2006) انجام می¬گیرد. این مدل برای اثرگذاری بر تصویر برند 5 بعد معرفی شده است. جامعه آماری در این پژوهش کلیه مشتریان محصولات شرکت مواد غذایی بهروز در شهرستان کاشان می‌باشد. با استفاده از فرومول کوکران حجم نمونه 150 برآورد شد. برای گردآوری داده¬ها از پرسشنامه طراحی شده توسط واهی و پاسوان (2006) با عنوان تصویر برند شرکت¬های خصوصی استفاده خواهد شد. این پرسش¬نامه در 23 سوال تدوین شده است. ضریب آلفای بدست آمده در این مطالعه برای متغیر تصویر برند و عرضه محصولات به ترتیب 737/0 و 691/0 بوده است. هم¬چنین برای ابعاد خدمات عرضه شده، مناسب بودن برند، کیفیت برند، تنوع برند و جو برند به ترتیب 658/0، 805/0، 742/0، 731/0 و 683/0 بدست آمده است. درنهایت مشاهده شد که سطح تحصیلات بیشتر افراد کارشناسی بوده است و مقاطع کاردانی¬ و دیپلم در رتبه¬های بعدی قرار دارند. هم¬چنین مشخص شد بین تصویر برند شرکت مواد غذایی بهروز و عرضه محصولات رابطه معنی¬داری وجود دارد. از طرف دیگر، بین بین تصویر برند، مناسب بودن برند، کیفیت برند، تنوع برند و جو برند شرکت مواد غذایی بهروز و خدمات عرضه شده رابطه معنی¬داری وجود دارد.
واژگان کلیدی: عرضه محصولات، تصویر برند، مناسب بودن برند، کیفیت برند، تنوع برند و جو برند
 

فهرست مطالب
 فصل اول: کلیات پژوهش    1
1-1- مقدمه    2
1-2- بیان مسئله    2
1-3- اهمیت و ضرورت پژوهش    3
1-4- اهداف پژوهش    5
1-4-1- هدف اصلی    5
1-4-2- اهداف فرعی    5
1-5- فرضیات پژوهش    5
1-5-1- فرضیه اصلی    5
1-5-2- فرضیات فرعی    5
1-6- سوالات پژوهش    5
1-6-1- سوال اصلی    5
1-6-2- سوالات فرعی    5
1-7- چارچوب نظری پژوهش    6
1-8- مدل پژوهش    6
1-9- قلمرو پژوهش    6
1-9-1- قلمرو موضوعی    6
1-9-2- قلمرو زمانی    6
1-9-3- قلمرو مکانی    6
1-10- تعریف واژگان کلیدی    6
 فصل دوم: ادبیات پژوهش    8
2-1- مقدمه    9
2-2- برند    9
2-2-1- مفاهیم کلیدی برند    9
2-2-2- تعریف برند از نظر انجمن بازاریابی آمریکا    10
2-2-3- تعریف برند و ریشه لغوی برند    10
2-2-4- تعریف برند از دید کیفیت و ارزش    11
2-2-5- تعریف برند از دید کلی و جامع نگر    11
2-2-6- تاریخچه نام تجاری یا برند    12
2-2-7- تعابیر مختلف از نام تجاری یا برند    13
2-2-7-1- نام تجاری به عنوان یک آرم    14
2-2-7-2- نام تجاری به عنوان ابزاری قانونی    14
2-2-7-3- نام تجاری به عنوان شرکت    14
2-2-7-4- نام تجاری به عنوان یک میان بر    15
2-2-7-5- نام تجاری به عنوان یک کاهش دهنده ریسک    15
2-2-7-6- نام تجاری به عنوان موضع یابی    16
2-2-7-7- نام تجاری به عنوان شخصیت    17
2-2-7-8- نام تجاری به عنوان مجموعه ای از ارزش ها    17
2-2-7-9- نام تجاری به عنوان چشم انداز    18
2-2-7-10- نام تجاری به عنوان اضافه ارزش    18
2-2-7-11- نام تجاری به عنوان هویت    19
2-2-7-12- نام تجاری به عنوان تصویر ذهنی    19
2-2-7-13- نام تجاری به عنوان رابطه    19
2-2-7-14- نام تجاری به عنوان عامل وفاداری    20
2-2-8- اهمیت برند    20
2-2-8-1- برای مشتریان    21
2-2-8-2- برای شرکت ها    21
2-2-9- برند سازی    22
2-2-10- ارزش برند    23
2-2-10-1- ارزش مالی نام تجاری    24
2-2-10-2- سرمایه گذاری برای توسعه برند    25
2-2-10-3- محاسبه ارزش برند    26
2-2-11- انواع برند    27
2-2-12- خصوصیات یک برند خوب    27
2-3- تصویر برند    28
2-3-1- تعاریف تصویر برند    28
2-3-2- مروری بر مفاهیم تصویر برند    30


توضیحات:

برای مشاهده توضیحات بیشتر لطفا کلیک کنید

  • ۹۸/۰۲/۰۴
  • فرهاد jj

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی